Despre noi

Inca din anul 2009 cand a fost fondata societatea comerciala CATALONIA INOX SRL, am incercat sa satisfacem exigentele pietei romanesti – piata in continua ascensiune. Din aprilie 2014 ne-am schimbat actionarul, AMARI METALS EUROPE Ltd. a luat locul vechiului actionar IRESTAL GROUP, abordand o alta imagine, implicit strategie de marketing.

Catalonia Inox SRL este asociat numai calitatii ireprosabile.

Atat la sediul cat si la depozitele existente in tara detinem un stoc considerabil de material din inox WNr.1.4301 – 1.4404 – 4016 – 4021. La comanda asiguram in timp util si alte tipuri de inox.

Oferim consumatorilor nostri actuali si viitori un parteneriat de calitate si solutiile de care acestia au nevoie pentru a optimiza costul folosind produsele noastre, atat din punct de vedere tehnic cat si al serviciilor.

Pe deplin constienti de faptul ca succesul nostru este bazat pe experienta, pe talentul si motivatia personalului, ne straduim sa mentinem un mediu de lucru unde siguranta este regula numarul unu. Increderea si respectul mutual, conceptele de client intern, extern, lucrul in echipa, solidaritatea si concurentele viitoare sunt toate cateva din valorile recunoscute si rasplatite.
Site in curs de actualizare. Pentru detalii despre produsele noastre scrieti-ne la office@cataloniainox.ro sau sunati unul din distribuitorii nostri, listati in sectiunea Contact a site-ului.